Opdrachtgever: Hotel Restaurant Oostergoo

Al meer dan 150 jaar een begrip in Friesland , statig aan het waterfront van Grou , zowel vanaf de pittoreske kade als vanaf het water kan je er niet omheen… De gastvrijheid en culinaire hoogstandjes hebben er voor gezorgd dat ook het terras zomers tot ’s avonds laat bezet blijven. Eigenaar Marcel Oost heeft ter ere van het 150 jarige bestaan de opdracht verstrekt aan Meester Led Sfeerverlichting om het gehele pand rondom van sfeerverlichting te voorzien, met de kanttekening dat de sfeervolle beleving van binnen ook op het terras rondom het restaurant merkbaar is, het statige van het pand benadrukt wordt, maar tevens functioneel belicht wordt.

Door alle verlichting langs de gevels van het restaurant, hotel, maar ook Cafe D’Oude Oost uit te voeren met de nieuwste generatie LED lampen met aangepaste bundelbreedte is een duurzame energie besparende oplossing gevonden met de klassieke uitstraling waar het pand om vraagt.

Oostergoo

 

Opdrachtgever: Werpsterhoeke exclusieve tuinmeubelen

Werpsterhoeke tuimeubelen verkoopt exclusieve tuinmeubelen in de breedste zin van het woord. Exclusief design gecombineerd met functionaliteit, duurzaam en tijdloos. Sinds 2011 betrekt Werpsterhoeke een nieuwe moderne showroom in Grou, de grootste van het noorden, welke ruimtelijk en modern, zowel binnen op twee verdiepingen als buiten in de tuin alles op het gebied van luxe tuinmeubilair en accessoires toont.

De showroom is voorzien van grote glazen gevels, de gevel is voorzien van zonnecollectoren en de verwarming wordt gerealiseerd door aardwarmte. Aangevuld met de LED showroomverlichting geleverd door Meester Led Sfeerverlichting, is de Werpsterhoeke groen en duurzaam aan het ondernemen.

Werpsterhoeke Tuinmeubelen

 

Opdrachtgever: Restaurant Het Theehuis

Gelegen aan het Pikmeer, een begrip tijdens het “skutsjesilen“ , elk jaar direct voor de deur. Het ruime terras aan het water, een gezellig restaurant op een unieke locatie.

Meester Led Sfeerverlichting heeft zowel het restaurant als de avondverlichting op het terras volledig vervangen met energiezuinige LED lampen, de dimmerinstallatie aangepast en de oude gezellige vrijstaande bar voorzien van sfeervolle dimbare LED lampen. Inmiddels is Het Theehuis in zeer korte tijd al bijna voor de helft volledig voorzien van LED verlichting.

Het Theehuis

 

Opdrachtgever: Cafe Restaurant Kromme Knilles

In Akkrum langs de touristische doorgaande route is het gezellig. Toeristen, vaste gasten en het verenigingsleven komen samen in cafe Kromme Knilles… Overdag een restaurant met een uitstekende kaart, ’s avonds een gezellige kroeg die midden tussen haar gasten staat en weet wat er speelt. En omdat eigenaar Rolf van der Veer precies weet wat er speelt heeft hij gekozen om het hele restaurant te voorzien van LED verlichting geleverd door Meester Led Sfeerverlichting. Aansluitend is de gehele buitengevel voorzien van passende statige verlichting waardoor in de avonduren ook niemand meer door Akkrum kan rijden zonder een glimp op te vangen van Cafe Restaurant Kromme Knilles.

Kromme Knilles

 

Particulieren

Voor diverse particulieren zijn al veel verschillende LED oplossingen toegepast. Tuinen, keukens, kantines, oprit, huiskamer, kantoor of gevel. Een overzicht van de verschillende projecten vind u in dit overzicht.

Ook benieuwd wat er bij u mogelijk is? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan op en bel met 0566 – 62 07 91.

Neem contact op